Opdrachtgever: UNC Holding
Plaats: Beverwijk

Vanuit dit ogenschijnlijke klassieke pand, wordt op een moderne manier gezorgd voor een gepaste uitvaart.

Door de langwerpige vorm van het gebouw ontstond het gevaar dat geen tot weinig licht binnen in het gebouw zou komen. In de verdrietige tijd waarin de bezoekers gebruik maken van deze accommodatie, wordt dit liever vermeden.

Dit is de reden dat gekozen is voor een groot trappenhuis met zeer veel lichttoetreding. De klassieke details zijn toegevoegd om het nieuwe gedeelte één te laten worden met de bestaande bebouwing.

In opdracht van het UNC verzorgt Hecon de jaarlijkse bouwkundige inspectie van het pand, de uitvoering, de coördinatie en de bouwkundige controle van de uitgevoerde werkzaamheden.

Nog meer projecten waar we trots op zijn:

 
 
  • All
  • 5Dprojecten
  • Bedrijfspanden
  • Kantoorgebouwen
  • MFA
  • Renovatie
  • Trots
  • Voedingsindustrie
  • Woningbouw
  • Zorggebouwen
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all